Kutyaiskola vélemények

Melinda MáthéMelinda Máthé
04:12 10 Jul 23
Jó hangulat, hozzáértő szakember foglalkozik velünk. Egyszerű de hatásos gyakorlatokon keresztül segít elérni,hogy erősödjön a kutya-gazdi kapcsolat. Könnyen megközelíthető helyen.
Laszlo KovacsLaszlo Kovacs
19:55 01 Jul 23
Remek, hozzáértő oktató, jó társaság és sok- sok tanulást igénylő kutyus! Csak ajánlani tudom!
M.SandorM.Sandor
19:38 29 Apr 23
Nem látogattam meg de biztos nagyon jó hely.
Nikolett PerjésiNikolett Perjési
18:11 17 Apr 23
December 4-én menhelyről fogadtunk örökbe egy kutya testvérpár fiú tagját, aki rendkívül félénk volt. Február 25-én elkezdtük vele a Lavigo kutyasulit állatorvosunk ajánlására a Monty kutyaiskolában. Az első alkalommal az összes kutyának megadta magát annyira félt mindegyiktől. Másnap már kezdett velük barátkozni . A kutyaiskola végére elértük,hogy teljes értékű kutyaként játszik a többi kutyával, sőt kipróbáltuk vele a Monty napközit és panziót is és nagyon jól viselte, jól érezte magát . Az iskola végével megtanulta és mi is megtanultuk 🙂 az alap séta,ülés , maradást, játék közben is már behívható, egyre könnyebb vele az élet. Nagyon elégedettek vagyunk Dóráék munkájával és szakértelmével, hozzáállásával. Biztos,hogy jövünk még szocializációs napokra, tréningekre is,hogy újabb dolgokat tanulhasson, és barátokat szerezzen.
Szilvia KovacsSzilvia Kovacs
14:46 16 Jan 23
A kis létszámú csoport miatt minden kutyára oda tudott figyelni Dóri. Kérés nélkül, egyénileg is foglalkozott a kutyánkkal. A suli jól megközelíthető, Budapest határától nincs túl messze.
js_loader