Állatpanzió
  • Rólunk

    Az állattartás felelősség: etesd, szeresd, gondozd.

A Panziót és a Kutyaiskolát Családilag vezetjük, mindenki kiveszi a részét a feladatok ellátásában. Több, mint 30 éves kutyás múltra tekintek vissza. A kutyusaim, cicáim mindig családunk részét képezték. Ezt a családias hangulatot próbáljuk átültetni a Panzió és az iskola légkörébe, ahová kis létszámban várjuk a leendő Pajtásokat. Saját kutyáink mellett falkában, szabadon. Kennel nélkül! 2017. óta ideiglenes befogadó vagyok, majd 2019-ben kutyakiképző iskolába jártam, 21-től családi kutyázom alap, középfokon. Kutyás sportok közül hoopers instruktor végzettséget szereztem, kutyáimmal beleszagoltunk a szimatsuli és a mantrailing világába. 2022-ben a rehabilitációs és engedelmes kutyakiképző tanfolyamokat végeztem. Idén kutya rehabilitációs továbbképzésen rehabilitációs tréner képesítést szereztem. És nincs megállás :)))” A kutyázás tanulásának soha nincs vége.

Számomra most egy teljesen új területre tévedtem. A kutyák rehabilitálása után az emberek segítése felé indult el utunk. A habilitációs (terápiás) kutyák világába.

#kutyapanzio #kutyanapkozi #kutyaiskola #kutyassport #felugyeltkutyafuttato #allatpanzio #cicapanzio #kutyaszocializacio #kutyarehabilitacio #terapiaskutya #habilitacioskutyakikepzo

Szolgáltatásaink között van a Napköziztetés és a Panzió: saját kutyáinkkal családi háznál udvaron, vagy lakásban. Mi is itt élünk a Vendég kutyusok velünk vannak 0-24 órában. A saját kertünkben és házunkban. Olyan körülmények között, mintha otthon lennének. Nincsenek bezárva, nem vonyítják át az egész éjszakát stb. A kinti kutyusok a kertben találhatják meg a nekik kedvező helyet a pihenésre ez lehet csak az udvar, vagy kutyaház is, de akár egy bokor alja is. A “benti” kutyusok napközben kint-bent tartózkodnak az éjszakát a házban töltik saját hozott fekvőhelyükön, vagy általunk biztosított fekhelyeken. A Panzió területére csak a Kedvencek jöhetnek be, nincs lehetőség a Gazdiknak a körbenézésre. Erre a galériában szereplő fényképek szolgálnak, illetve Állatpanzió Monty facebook, Instagram, TIK-TOK oldalunkon szereplő napi képek-videók.

© Copyright - Monty állatpanzió